Concurs: Participare la seminarul SCVMM 2012 SP1 – saptamana 3

Participand la acest concurs puteti castiga o invitatie la seminarul Implementing, Configuring and Managing System Center 2012 Virtual Machine Manager Service Pack 1 ce va avea loc pe 21-22 Mai 2013 chiar inainte de conferinta IT Camp 2013, in Cluj-Napoca. Taxa de inscriere la seminar este de 300 RON, dar urmand pasii de mai jos, puteti castiga o invitatie pentru a participa gratuit.

Ce trebuie sa faceti:

Trimiteti un e-mail pana vineri 17 mai, 2013 ora 23.59 pe adresa astoian[at]techready[dot]ro cu raspunsurile la urmatoarele doua intrebari:

  • Cum se numeste functionalitatea din Hyper-V in Windows Server 2012 care permite crearea unei copii a unei masini virtuale pe alt server Hyper-V folosind transfer asincron prin retea?
  • Cum se numeste functionalitatea din Hyper-V in Windows Server 2012 care permite mutarea unei masini virtuale in timp ce functioneaza pe un alt server Hyper-V din cluster?

Castigatorul invitatiei de participare va fi ales prin tragere la sorti (random.org) si anuntat in acest post.

Conditii de participare:

  • Concursul este deschis persoanelor din Romania.
  • Trebuie sa ne furnizati urmatoarele date: Nume, Prenume, adresa e-mail. Informatiile dumneavoastra vor fi folosite doar in scopul participarii la concurs.
  • Invitatia de participare este personala si netransmisibila.
  • Invitatia ofera accesul la seminar, masa de pranz si pauzele de cafea.
  • Invitatia nu poate fi transformata in bani sau alte bunuri sau servicii.
  • In cazul in care nu puteti participa la seminar, va rugam sa ne anuntati, ca sa procedam la o noua tragere la sorti.

Mult succes! Vizitati acest site dupa data de 18 mai 2013 pentru a vedea rezultatele. Acesta este ultimul concurs organizat pentru acest seminar.

18 mai 2013  Rezultate: Saptamana aceasta am avut doi participanti la concurs: Stefan Tita si Alina Lolot. Pentru a nu dezamagi pe nimeni, ambii vor primi cate o invitatie de participare gratuita.

Ne vedem la seminar!

This entry was posted in Private Cloud, System Center, Virtual Machine Manager and tagged , . Bookmark the permalink.